22 mai, 2014

Ungdommer har sluttet med stoff og røyking, og fått en helt ny retning i livet.

Nyhetsglimt fra Filippinene, mai 2014

Barnetog og feiring av 17. mai på Filippinene.

På barnehjemmet har vi opplevd store forandringer med to adopsjoner i mai måned. Et av barna har flyttet til Italia og et til Finland. Det er alltid både godt og vemodig når et av barna får en ny familie og reiser fra oss. Men vår oppgave er å ta oss av de utstøtte og hjelpeløse inntil de får en ny familie. På 17. mai hadde vi stor fest med flaggtog og påfølgende feiring med pølser og is. Som vi ser på bildet ble det litt strekk i toget da førstemann pilte av gårde i eget tempo.

 

I Cotabato hadde vi 310 deltagere med på leir, og 92 av disse tok imot Jesus, ble døpt i vann og fylt med Den Hellige Ånd før de reiste hjem.

Ungdomsleirene og barneleirene går sin gang. Så langt har vi hatt over 3500 på barneleirer og 700 unge på ungdomsleirene. Det er fantastisk å være vitne til at unge mennesker møter en levende frelser og Herre som forvandler livene deres. Vi har allerede fått tilbakemeldinger om ungdommer som etter et møte med Jesus på leiren har sluttet med stoff og røyking, og har fått en helt ny retning i livet. I Cotabato hadde vi 310 deltagere med på leir, og 92 av disse tok imot Jesus, ble døpt i vann og fylt med Den Hellige Ånd før de reiste hjem. På leirene dekker vi også emner som bruk av narkotika, bortføring av barn og førstehjelp.
Utdeling av skolemateriell til barn i Palo.

Vi fortsetter å arbeide i Palo/Tacloban for å gi hjelp til de som overlevde tyfonen i november. Du kan lese i et eget nyhetsbrev om utdelingen av skolemateriell til 2800 barn i Palo. Her tar vi bare med et bilde fra et evakueringssenter der det bor 50 familier. De hadde ved flere anledninger spurt om å få bibler på sitt lokale språk, og gleden var stor da vi kunne dele ut 40 bibler til dem.

 

Ti nye fiskebåter var klare for levering. Vi markerte overtagelsen med å overrekke båtmotor og propell med aksling.

Prosjektet med å skaffe 50 familier fiskebåter går etter planen. Nå var 10 nye båter klar for levering og vi markerte overtagelsen med å overrekke dem båtmotor og propell med aksling. Vi gleder oss over at fiskerne i dette området nå får levebrødet sitt tilbake og kan klare seg selv.

Takk for all støtte og forbønn.

Tone og Noralv Askeland

MWBP_transparent

22 mai, 2014

Nyhetsglimt fra Filippinene, mai 2014

Barnetog og feiring av 17. mai på Filippinene.

På barnehjemmet har vi opplevd store forandringer med to adopsjoner i mai måned. Et av barna har flyttet til Italia og et til Finland. Det er alltid både godt og vemodig når et av barna får en ny familie og reiser fra oss. Men vår oppgave er å ta oss av de utstøtte og hjelpeløse inntil de får en ny familie. På 17. mai hadde vi stor fest med flaggtog og påfølgende feiring med pølser og is. Som vi ser på bildet ble det litt strekk i toget da førstemann pilte av gårde i eget tempo.

 

I Cotabato hadde vi 310 deltagere med på leir, og 92 av disse tok imot Jesus, ble døpt i vann og fylt med Den Hellige Ånd før de reiste hjem.

Ungdomsleirene og barneleirene går sin gang. Så langt har vi hatt over 3500 på barneleirer og 700 unge på ungdomsleirene. Det er fantastisk å være vitne til at unge mennesker møter en levende frelser og Herre som forvandler livene deres. Vi har allerede fått tilbakemeldinger om ungdommer som etter et møte med Jesus på leiren har sluttet med stoff og røyking, og har fått en helt ny retning i livet. I Cotabato hadde vi 310 deltagere med på leir, og 92 av disse tok imot Jesus, ble døpt i vann og fylt med Den Hellige Ånd før de reiste hjem. På leirene dekker vi også emner som bruk av narkotika, bortføring av barn og førstehjelp.
Utdeling av skolemateriell til barn i Palo.

Vi fortsetter å arbeide i Palo/Tacloban for å gi hjelp til de som overlevde tyfonen i november. Du kan lese i et eget nyhetsbrev om utdelingen av skolemateriell til 2800 barn i Palo. Her tar vi bare med et bilde fra et evakueringssenter der det bor 50 familier. De hadde ved flere anledninger spurt om å få bibler på sitt lokale språk, og gleden var stor da vi kunne dele ut 40 bibler til dem.

 

Ti nye fiskebåter var klare for levering. Vi markerte overtagelsen med å overrekke båtmotor og propell med aksling.

Prosjektet med å skaffe 50 familier fiskebåter går etter planen. Nå var 10 nye båter klar for levering og vi markerte overtagelsen med å overrekke dem båtmotor og propell med aksling. Vi gleder oss over at fiskerne i dette området nå får levebrødet sitt tilbake og kan klare seg selv.

Takk for all støtte og forbønn.

Tone og Noralv Askeland

MWBP_transparent