22 mai, 2014

Det er rørende å se hvor mye denne hjelpen betyr for de berørte

Utdeling av skolemateriell i Palo

Utdeling av skolemateriell til barn i Palo.

Utdeling av skolemateriell til barn som var rammet av tyfonen Haiyen, eller Yolanda som den kalles på Filippinene, har gått veldig bra. Vi arbeider i et av de hardest rammende områdene der tyfonen gjorde landfall 8. november i fjor. Kommunen heter Palo, og er nærmeste nabo til byen Tacloban, som var mye på nyhetene etter uværet.

 

 

Vi har gitt skolemateriell til 2800 barn, som nå er klare til å begynne på et nytt skoleår om to uker.

Vi har gitt skolemateriell til 2800 barn, som nå er klare til å begynne på et nytt skoleår i begynnelsen av juni . Det er rørende å se hvor mye denne hjelpen betyr for de berørte. Både barna, foreldre, besteforeldre og lærerne setter sterke ord på hvor viktig denne hjelpen er.

 

 

Et av de midlertidige klasserommene, med presenningstak.

De fleste skolene er enda ikke reparert, og mange av klassene må starte skoleåret i telt eller midlertidige klasserom med plastpresenninger som tak, når skolen starter opp om to uker. På bildet over ser vi et av de midlertidige ”klasserommene”.

 

 

 

Mark og Gemme gjør klar utdelingen av skolemateriell.

På dette bildet ser vi Mark og Gemma som gjør klar for utdeling på en av skolene. Vi har båret på ca. 10 tonn skolemateriell de siste to dagene. Det er mye arbeid å laste kassene av jeepneyen, pakke skolesekkene med skrivesaker, skrivebøker og T-skjorte , transportere dem til utdelings-stasjonene og dele dem ut til elevene. Vi har fantastiske medarbeider som virkelig står på i varmen.

Takk for at dere har sørget for at mange barn får hjelp til å gå på skolen kommende år!

Tone og Noralv Askeland

Ministries Without Borders Philippines Inc.

22 mai, 2014

Utdeling av skolemateriell i Palo

Utdeling av skolemateriell til barn i Palo.

Utdeling av skolemateriell til barn som var rammet av tyfonen Haiyen, eller Yolanda som den kalles på Filippinene, har gått veldig bra. Vi arbeider i et av de hardest rammende områdene der tyfonen gjorde landfall 8. november i fjor. Kommunen heter Palo, og er nærmeste nabo til byen Tacloban, som var mye på nyhetene etter uværet.

 

 

Vi har gitt skolemateriell til 2800 barn, som nå er klare til å begynne på et nytt skoleår om to uker.

Vi har gitt skolemateriell til 2800 barn, som nå er klare til å begynne på et nytt skoleår i begynnelsen av juni . Det er rørende å se hvor mye denne hjelpen betyr for de berørte. Både barna, foreldre, besteforeldre og lærerne setter sterke ord på hvor viktig denne hjelpen er.

 

 

Et av de midlertidige klasserommene, med presenningstak.

De fleste skolene er enda ikke reparert, og mange av klassene må starte skoleåret i telt eller midlertidige klasserom med plastpresenninger som tak, når skolen starter opp om to uker. På bildet over ser vi et av de midlertidige ”klasserommene”.

 

 

 

Mark og Gemme gjør klar utdelingen av skolemateriell.

På dette bildet ser vi Mark og Gemma som gjør klar for utdeling på en av skolene. Vi har båret på ca. 10 tonn skolemateriell de siste to dagene. Det er mye arbeid å laste kassene av jeepneyen, pakke skolesekkene med skrivesaker, skrivebøker og T-skjorte , transportere dem til utdelings-stasjonene og dele dem ut til elevene. Vi har fantastiske medarbeider som virkelig står på i varmen.

Takk for at dere har sørget for at mange barn får hjelp til å gå på skolen kommende år!

Tone og Noralv Askeland

Ministries Without Borders Philippines Inc.