13 sep, 2015

Nyhetsglimt fra Filippinene, august 2015

Sofie og bestemor i en av landsbyene

Vi opplever det godt å være tilbake på Filippinene etter noen veldig gode uker hjemme i sommer. Det var så hektisk før ferien at vi ikke fikk oppdatere dere på de 3000 barna vi hadde på barneleirer, de 700 på ungdomsleirene og de 8000 barna som fikk skolemateriell slik at de kan gå på skole dette året. Arbeidet ute i landsbyene på Mindoro går jevnt og godt. Jeg tar med et bilde fra november som viser Sofie og bestemor i aksjon i en av landsbyene.

Nye landsbyer

Fredsfyrsten forandrer hele landsbyer

Vi har hatt gleden av å nå fire unådde landsbyen med de gode nyhetene om Jesus Kristus de fire siste månedene. På hvert av disse stedene er det nå et klart vitnesbyrd om evangeliet om Guds rike. Det er ganske fantastisk å se hvordan fredsfyrsten forandrer hele landsbyer. Denne landsbyen ligger to timers gange inne i et område omgitt av muslimer. Ingen har tidligere våget seg inn i dette området, som blir betraktet som et utrykt og farlig område.

Treningen på Core

Det åttende kullet på Core er i gang.

Vi er i gang med det åttende kullet på Core. Børge og Tone B. og Harry og Bonnie P. gjør en kjempejobb med en fantastisk gjeng av frivillige og studenter. Det er et stort privilegium å være med å utruste disse unge for tjeneste i Guds rike. Mange av dem vil med tiden arbeide helt i fronten blant helt unådde folkeslag som aldri har hørt evangeliet tidligere. På bildet ser vi Gemma Parcia gi en innføring i filippinsk kultur og tradisjon.

Sponsorstudenter

Sponsorstudenter og foreldre studerer Bibelen sammen.

Hver lørdag samler vi alle sponsorstudentene i Cavite til bibelstudie. Denne lørdagen var en del av studentene borte på grunn av opplegg på studiestedet, så ikke alle er med på bildet. Foreldrene til studentene har spurt om de kan få være med på bibeltimen vi har, fordi de liker så godt å se modningen som skjer med barna deres. Nå er foreldre og studenter sammen om å studere Bibelen. Vi vil gjerne at alle får en skikkelig appetitt på Guds ord.

Tone og Noralv Askeland

MWBP

13 sep, 2015

Nyhetsglimt fra Filippinene, august 2015

Sofie og bestemor i en av landsbyene

Vi opplever det godt å være tilbake på Filippinene etter noen veldig gode uker hjemme i sommer. Det var så hektisk før ferien at vi ikke fikk oppdatere dere på de 3000 barna vi hadde på barneleirer, de 700 på ungdomsleirene og de 8000 barna som fikk skolemateriell slik at de kan gå på skole dette året. Arbeidet ute i landsbyene på Mindoro går jevnt og godt. Jeg tar med et bilde fra november som viser Sofie og bestemor i aksjon i en av landsbyene.

Nye landsbyer

Fredsfyrsten forandrer hele landsbyer

Vi har hatt gleden av å nå fire unådde landsbyen med de gode nyhetene om Jesus Kristus de fire siste månedene. På hvert av disse stedene er det nå et klart vitnesbyrd om evangeliet om Guds rike. Det er ganske fantastisk å se hvordan fredsfyrsten forandrer hele landsbyer. Denne landsbyen ligger to timers gange inne i et område omgitt av muslimer. Ingen har tidligere våget seg inn i dette området, som blir betraktet som et utrykt og farlig område.

Treningen på Core

Det åttende kullet på Core er i gang.

Vi er i gang med det åttende kullet på Core. Børge og Tone B. og Harry og Bonnie P. gjør en kjempejobb med en fantastisk gjeng av frivillige og studenter. Det er et stort privilegium å være med å utruste disse unge for tjeneste i Guds rike. Mange av dem vil med tiden arbeide helt i fronten blant helt unådde folkeslag som aldri har hørt evangeliet tidligere. På bildet ser vi Gemma Parcia gi en innføring i filippinsk kultur og tradisjon.

Sponsorstudenter

Sponsorstudenter og foreldre studerer Bibelen sammen.

Hver lørdag samler vi alle sponsorstudentene i Cavite til bibelstudie. Denne lørdagen var en del av studentene borte på grunn av opplegg på studiestedet, så ikke alle er med på bildet. Foreldrene til studentene har spurt om de kan få være med på bibeltimen vi har, fordi de liker så godt å se modningen som skjer med barna deres. Nå er foreldre og studenter sammen om å studere Bibelen. Vi vil gjerne at alle får en skikkelig appetitt på Guds ord.

Tone og Noralv Askeland

MWBP