21 des, 2015

Nyheter fra Filippinene – november/desember 2015

På besøk i fengselet

Tone og jeg reiser til Norge i julen og gleder oss til å se familie og venner igjen. Vi kan se tilbake på et fantastisk år i arbeidet her på Filippinene. I november hadde vi nytt besøk av Jan Eriksen i fengselsarbeidet. Det er alltid en stor hjelp og inspirasjon både for innsatte og ansatte i fengslene. Vi ble veldig godt mottatt i fengslene og hadde 14 fengselsmøter på 10 dager. Flere tusen fanger fikk høre evangeliet. Alle fikk også et ny testamente og et eksemplar av Jans bok. Det er spesielt inspirerende å få besøke sykehusene i de store fengslene og be for de syke der. Bildet ved siden av er fra tuberkuloseavdelingen i ett av fengslene.

 

syprosjekt

Tone og jeg har vært en ny tur til Irak i november for å forberede arbeidet med kvinnene som vi skal hjelpe med syprosjektet. Tone fikk god kontakt med noen av de vi skal arbeide sammen med i Irak.

 

Hjelpearbeid

Treningen på basen på Mindoro går veldig bra og julehelgen bruker de til å hjelpe flomofrene etter de to tyfonene som har herjet Filippinene den siste uken. Det er mange tusen familier som har mistet alt de hadde. Bildet er fra området vi skal hjelpe til i. Vi tømmer nødhjelpslageret for klær og det er behov for mat og kokekar for å unngå sykdom. Dette går parallelt med utdeling av julekurver til fattige familier i ulike deler av Filippinene.

 

God jul fra småbarnsavdelinga

Vi vil ønske dere alle en fredfull julehelg og et velsignet nytt år med dette bilde fra småbarnsavdelingen på barnehjemmet i Cavite. Takk for at vi kan stå sammen med dere i dette arbeidet for de fattige.

 

Tone og Noralv Askeland

MWBP

21 des, 2015

Nyheter fra Filippinene – november/desember 2015

På besøk i fengselet

Tone og jeg reiser til Norge i julen og gleder oss til å se familie og venner igjen. Vi kan se tilbake på et fantastisk år i arbeidet her på Filippinene. I november hadde vi nytt besøk av Jan Eriksen i fengselsarbeidet. Det er alltid en stor hjelp og inspirasjon både for innsatte og ansatte i fengslene. Vi ble veldig godt mottatt i fengslene og hadde 14 fengselsmøter på 10 dager. Flere tusen fanger fikk høre evangeliet. Alle fikk også et ny testamente og et eksemplar av Jans bok. Det er spesielt inspirerende å få besøke sykehusene i de store fengslene og be for de syke der. Bildet ved siden av er fra tuberkuloseavdelingen i ett av fengslene.

 

syprosjekt

Tone og jeg har vært en ny tur til Irak i november for å forberede arbeidet med kvinnene som vi skal hjelpe med syprosjektet. Tone fikk god kontakt med noen av de vi skal arbeide sammen med i Irak.

 

Hjelpearbeid

Treningen på basen på Mindoro går veldig bra og julehelgen bruker de til å hjelpe flomofrene etter de to tyfonene som har herjet Filippinene den siste uken. Det er mange tusen familier som har mistet alt de hadde. Bildet er fra området vi skal hjelpe til i. Vi tømmer nødhjelpslageret for klær og det er behov for mat og kokekar for å unngå sykdom. Dette går parallelt med utdeling av julekurver til fattige familier i ulike deler av Filippinene.

 

God jul fra småbarnsavdelinga

Vi vil ønske dere alle en fredfull julehelg og et velsignet nytt år med dette bilde fra småbarnsavdelingen på barnehjemmet i Cavite. Takk for at vi kan stå sammen med dere i dette arbeidet for de fattige.

 

Tone og Noralv Askeland

MWBP