29 jun, 2017

Nytt fra Filippinene april og mai 2017

Vi har hatt to travle måneder, med masse aktiviteter, mye besøk og veldig varmt. I slutten av mars har alle barn skoleferie, så vi har hatt leirer og aktiviteter for barn og unge alle steder vi jobber. Vi er så heldige å ha veldig gode medarbeidere og flotte ungdommer som vi støtter på skole. Mange av disse har deltatt som ledere og hjelpere på barne- og ungdomsleirene.

 

På barneleirene har vi hatt ca. 2600 barn som har hatt daglige aktiviteter i en uke. Barna har kost seg, de har fått høre bibelfortellinger, lært mange nye sanger og danser, og de har lekt mye sammen. Alle har kost seg og hatt det gøy og de har fått lære mer om Jesus. For mange er dette den eneste ferieaktiviteten de får.

Vi har hatt fem ungdomsleirer der ca 700 unge har fått komme på leir. Mange (166) har tatt et standpunkt for Jesus og latt seg døpe. Det har vært fantastisk å se hvordan alle har kost seg sammen, fått nye venner og lært mer om Jesus. Vi er veldig takknemlige til alle i Norge som har gitt støtte slik at alle disse barna og unge har fått mulighet til å komme på leir. Vi hadde også et godt besøk fra Bergen bibelskole som var med på to av leirene.

 

Barna på barnehjemmet går det fint med. De største barna hadde en utflukt til en dyrehage i nærheten. Det var stor suksess selv om det var med en skrekkblandet fryd at noen av dyrene ble observert.

 

Midt i mai hadde vi nok engang en storbrann i et slumområde i nærheten. 230 familier mistet det lille de hadde og bor foreløpig på en overbygd basketbane i nærheten. Vi har gitt dem hjelp med blant annet hygieneartikler og ting som trengs for å fortsette et ”normalt” liv. De er alle veldig takknemlige for hjelpen de får. Også i Ozamiz hadde vi en storbrann i et slumområde der vi rykket ut med nødhjelp til dem som var rammet.

Tone og Noralv

29 jun, 2017

Nytt fra Filippinene april og mai 2017

Vi har hatt to travle måneder, med masse aktiviteter, mye besøk og veldig varmt J. I slutten av mars har alle barn skoleferie, så vi har hatt leirer og aktiviteter for barn og unge alle steder vi jobber. Vi er så heldige å ha veldig gode medarbeidere og flotte ungdommer som vi støtter på skole. Mange av disse har deltatt som ledere og hjelpere på barne- og ungdomsleirene.

På barneleirene har vi hatt ca. 2600 barn som har hatt daglige aktiviteter i en uke. Barna har kost seg, de har fått høre bibelfortellinger, lært mange nye sanger og danser, og de har lekt mye sammen. Alle har kost seg og hatt det gøy og de har fått lære mer om Jesus. For mange er dette den eneste ferieaktiviteten de får.

Vi har hatt fem ungdomsleirer der ca 700 unge har fått komme på leir. Mange (166) har tatt et standpunkt for Jesus og latt seg døpe. Det har vært fantastisk å se hvordan alle har kost seg sammen, fått nye venner og lært mer om Jesus. Vi er veldig takknemlige til alle i Norge som har gitt støtte slik at alle disse barna og unge har fått mulighet til å komme på leir. Vi hadde også et godt besøk fra Bergen bibelskole som var med på to av leirene.

Barna på barnehjemmet går det fint med. De største barna hadde en utflukt til en dyrehage i nærheten. Det var stor suksess selv om det var med en skrekkblandet fryd at noen av dyrene ble observert.

Midt i mai hadde vi nok engang en storbrann i et slumområde i nærheten. 230 familier mistet det lille de hadde og bor foreløpig på en overbygd basketbane i nærheten. Vi har gitt dem hjelp med blant annet hygieneartikler og ting som trengs for å fortsette et ”normalt” liv. De er alle veldig takknemlige for hjelpen de får. Også i Ozamiz hadde vi en storbrann i et slumområde der vi rykket ut med nødhjelp til dem som var rammet.

Tone og Noralv