16 jan, 2013

Vi kjenner oss privilegert som får lov å føre dem videre fra der de er nå.

Nytt fra Norge, Januar 2013

GODT NYTTÅR!
Velkommen til et nytt år! Hva vil det bringe?

Kristent Nettverk

Kristent nettverk har, som du ser, fått nye nettsider. Birgitte Ekrem har designet, og Tenk AS har programmert de nye nettsidene, og vi er godt fornøyd med resultatet! Vi håper og tror at nettsidene vil være en god hjelp for informasjonsflyten i arbeidet.

Vi har også jobbet med å organisere lyd og videoundervisning i en egen portal. Fra forsiden finner du nå en lenke til lydbloggen vår, hvor vi fortløpende legger ut undervisning fra konferanser og samlinger. Der ligger også tre undervisningsserier tilgjengelig: “Høstspråket” – en serie med videoundervisning fra Arne Skagen, “Guds rike”, som er en ny videoressurs i åtte leksjoner, samt Noralv Askelands undervisningsserie om den kristne grunnvollen.

Guds rike

Under kan du se teaser til den nye videoressursen om Guds rike. Den ble spilt inn i desember, og Christian Ekrem har stått for opptak og produksjon.

 

 

La ditt rike komme! from FOLK Bibelskole on Vimeo.

 

FOLK bibelskole

I FOLK bibelskole er vi nå i gang med å forberede vårens kurs. Vi har satt opp nettklasser i kursene “Forstå bibelen” og “Læren om Gud” som begynner 4. februar. Mer informasjon og påmelding på folkbibelskole.no

Bergen Bibelskole

Bergen Bibelskole opplever gode og spennende dager, sier lærer Norleif Askeland. Studentene gjorde en fantastisk innsats både under nyttårsfestivalen og sist helgs lederkonferanse i Bergen. Det var en inspirert gjeng som kom tilbake etter juleferie og nyttårsfestival. Vi planlegger nå den store praksisturen til Bolivia og Filippinene i slutten av april. Bare det i seg selv gjør den nærmeste tiden spennende. Håkon Pettersen gjør en kjempejobb som skolens nye rektor og staben ellers er oppmuntra over framgangen studentene har hatt så lang i år.

Stokke

Fra menigheten i Stokkes meldes det om jevnlig bønn og fellesskap, og at de merker at Gud arbeider blant dem. Blant annet fikk en i menigheten be til frelse med en mann han hadde bedt for i 40 år.

Sotra

Fra menigheten på Sotra kan vi melde om en fantastisk ungdomsgjeng som står på for Gud. Svein Armond og Trond Fjelltveit har gjort guttene i menigheten til et skikkelig satsingsområde, og vi opplever begeistring og mange nye steg i gjengens liv. Ofte er det fellessamlinger med den store jentegruppen. Vi er veldig takknemlige til Gud for at vi har en slik ungdomsgjeng med mange kvaliteter, og vi kjenner oss privilegert som får lov å føre dem videre fra der de er nå. Noen av de eldste ungdommene får en mangeårig drøm oppfylt til høsten. Da skal de nemlig gå på Bergen bibelskole. For en framtid!!

16 jan, 2013

Nytt fra Norge, Januar 2013

Legg inn tekst her!

Velg Overskrift 1 for å få en slik overskrift