5 nov, 2014

Flere tusen barn og unge har fått hjelp til utdannelse.

Nyhetsglimt fra Filippinene, oktober 2014

Feiring av 10-åresjubileum

I oktober feiret vi 10-årsjubileum for Ministries Without Borders på Filippinene (MWBPI). Ti år med Guds fantastiske nåde og velsignelse i arbeidet. Lørdag 25. oktober hadde vi stor fest på basen vår her i Cavite. Lederne for de ulike underkontorene kom reisende for å feire sammen med oss. Det er med stor takknemlighet til Gud at vi ser tilbake på ti særdeles spennende og opplevelsesrike år. Alt som har skjedd har vært styrt av ordene vi fikk fra Gud da Tone og jeg fikk kallet til å dra til Filippinene. Vi skulle finne måter å: «nå de fattige og undertrykte, trøste de sørgende, berge de forkomne, øke folks forståelse, gi folk verdighet og hjelpe dem å se at Gud elsker dem.»

 

Jomfrutur med motorbåten. Gemma med gul T-skjorte

Det er ikke lett å oppsummere disse ti årene i et lite brev, men vi vil gjerne nevne noen få glimt. Gemma Parcia har arbeidet sammen med Tone og meg siden starten. Hun har posisjonen som DOO i organisasjonen, og har en hånd i de fleste programmene. På bildet ser vi henne (i gul t-skjorte) på jomfruturen med vår nye motorbåt på Mindoro.

 

Tusenvis har fått hjelp til utdannelse

Tusenvis av kvinner har fått hjelp på de to fødselsklinikkene. På den siste mødreklassen i Cavite var det over 100 kvinner som møtte opp. Dette tilbudet hjelper veldig mange mennesker i en sårbar situasjon, og mange opplever Guds omsorg og kjærlighet. Samtidig har flere tusen barn og unge fått hjelp til utdannelse. På bildet ser vi noen av sponsorstudentene som framførte en dans ved feiringen i Cavite. Helse og utdannelse er fremdeles viktige områder for å hjelpe folk til å hjelpe seg selv ut av fattigdom.

 

Undervisning i landsby

Både på Mindoro og på Mindanao er det mange landsbyer som opplever en gradvis forandring. Dette skjer i et områder med politisk, religiøs og etnisk uro. Det er fantastisk å se hvordan Jesu kjærlighet overvinner fiendskap og frykt.

Vi vil gjerne si TAKK til alle dere som trofast hjelper oss til å fullføre oppdraget.

 

Tone og Noralv Askeland

MWBP_transparent

5 nov, 2014

Nyhetsglimt fra Filippinene, oktober 2014

Feiring av 10-åresjubileum

I oktober feiret vi 10-årsjubileum for Ministries Without Borders på Filippinene (MWBPI). Ti år med Guds fantastiske nåde og velsignelse i arbeidet. Lørdag 25. oktober hadde vi stor fest på basen vår her i Cavite. Lederne for de ulike underkontorene kom reisende for å feire sammen med oss. Det er med stor takknemlighet til Gud at vi ser tilbake på ti særdeles spennende og opplevelsesrike år. Alt som har skjedd har vært styrt av ordene vi fikk fra Gud da Tone og jeg fikk kallet til å dra til Filippinene. Vi skulle finne måter å: «nå de fattige og undertrykte, trøste de sørgende, berge de forkomne, øke folks forståelse, gi folk verdighet og hjelpe dem å se at Gud elsker dem.»

 

Jomfrutur med motorbåten. Gemma med gul T-skjorte

Det er ikke lett å oppsummere disse ti årene i et lite brev, men vi vil gjerne nevne noen få glimt. Gemma Parcia har arbeidet sammen med Tone og meg siden starten. Hun har posisjonen som DOO i organisasjonen, og har en hånd i de fleste programmene. På bildet ser vi henne (i gul t-skjorte) på jomfruturen med vår nye motorbåt på Mindoro.

 

Tusenvis har fått hjelp til utdannelse

Tusenvis av kvinner har fått hjelp på de to fødselsklinikkene. På den siste mødreklassen i Cavite var det over 100 kvinner som møtte opp. Dette tilbudet hjelper veldig mange mennesker i en sårbar situasjon, og mange opplever Guds omsorg og kjærlighet. Samtidig har flere tusen barn og unge fått hjelp til utdannelse. På bildet ser vi noen av sponsorstudentene som framførte en dans ved feiringen i Cavite. Helse og utdannelse er fremdeles viktige områder for å hjelpe folk til å hjelpe seg selv ut av fattigdom.

 

Undervisning i landsby

Både på Mindoro og på Mindanao er det mange landsbyer som opplever en gradvis forandring. Dette skjer i et områder med politisk, religiøs og etnisk uro. Det er fantastisk å se hvordan Jesu kjærlighet overvinner fiendskap og frykt.

Vi vil gjerne si TAKK til alle dere som trofast hjelper oss til å fullføre oppdraget.

 

Tone og Noralv Askeland

MWBP_transparent